Rukka® kuvakilpailu

Onko sinulla tallessa kuvia legendaarisista Rukka® sadeasuista? Nyt voit voittaa vanhoilla (tai uusilla!) kuvillasi lahjakortin verkkokauppaamme ja päivittää perheen sadeasut uusiin!

Osallistu lähettämällä meille kuvasi, jossa esiintyy Rukka® -sadeasu "Osallistu kisaan" -napista tai äänestä mielestäsi parasta kuvaa painamalla "äänestä". Eniten ääniä saaneet kuvat palkitaan seuraavasti:

1. 300€ lahjakortti verkkokauppaamme

2. 200€ lahjakortti verkkokauppaamme

3. 100€ lahjakortti verkkokauppaamme

Voit äänestää mielestäsi parasta kuvaa painamalla "äänestä" (sinut ohjataan Facebook -sivuillemme) ja tykkäämällä kuvasta Facebookissa. Kilpailu päättyy 30.4.

>> Osallistu kisaan <<

Osallistu Rukka® -kuvakilpailuun

Lähetä meille oma Rukka® -kuvasi tällä lomakkeella, niin olet mukana kilpailussa! Anna lisäksi nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja kirjoita lyhyt kuvateksti kuvaan. Eniten ääniä 30.4. mennessä saaneet kuvat palkitaan lahjakorteilla.

Jos kuvan lataaminen ei onnistu, voit lähettää tietosi ja kuvan myös suoraan sähköpostilla info@rukkasadevaatteet.fi

Hyväksyn kilpailun ehdot.
Rukka® -kuvakilpailun ehdot:

Järjestäjä
SB Ecommerce Group Oy, Aleksanterinkatu 26 A, 15140 Lahti

Kampanja-aika
Kampanja alkaa 29.3.2017 ja päättyy 30.4.2017

Osallistumisoikeus
Kilpailun säännöt koskevat kaikkia kampanjan osanottajia. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Jättämällä kuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia.

Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistuminen tapahtuu lataamalla kuva verkkosivuille verkkosivujen kilpailusivulta. Mikäli kuvassasi esiintyy henkilö, käyttäjä on velvollinen hankkimaan kyseiseltä henkilöltä nimenomaisen suostumuksen kuvan lähettämiseen tähän kilpailuun. Kaikki kuvat tarkastetaan järjestäjän toimesta ennen julkaisua, eikä kaikkia kuvia välttämättä hyväksytä osalliseksi kilpailuun. Jättämällä kuvan kilpailuun annat samalla oikeuden SB Ecommerce Group Oy:lle käyttää kuvaa verkkosivuilla, Facebookissa ja muissa mainoskanavissa Rukka tuotteiden mainontaan.

Voittajien valinta ja palkinnot
Kilpailuun osallistuneita kuvia voi äänestää tykkäämällä kuvasta Facebookissa. Kolme eniten tykkäyksiä 30.4. mennessä saanutta kuvaa palkitaan lahjakorteilla www.rukkasadevaatteet.fi verkkokauppaan seuraavasti:

1. sija 300€ lahjakortti
2. sija 200€ lahjakortti
3. sija 100€ lahjakortti

Voitot ovat henkilökohtaisia ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti annettujen yhteystietojen perusteella ja voittajat julkaistaan myös Rukka sadevaatteet Facebook sivulla. Palkinto tulee lunastaa kahden viikon kuluessa kilpailun päättymisestä vastaamalla yhteydenottoon, tai palkinto evätään. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoon. Osallistujat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Henkilötiedot
Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää Rukka® tuotteiden suoramarkkinointiin. Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön. Voittajien nimet julkaistaan Rukka sadevaatteet Facebook sivuilla.