Toimitusehdot

Toimitusaika

Tarjoamme asiakkaillemme aina ilmaisen toimituksen yli 40€ ostoksiin, muussa tapauksessa veloitamme toimitusmaksun 4,90€. Toimitusaika on suoraan varastosta löytyville tuotteille 1-5 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Ennakkotilattavissa tuotteista tuotteiden arvioitu toimitusaika tai saapumispäivämäärä on ilmoitettu tuotesivulla. Pidätämme kuitenkin oikeuden varaston loppuunmyyntiin/saldovirheisiin, joka voi pidentää luvattuja toimitusaikoja. Toimitusaikamme ovat viitteelliset. Mikäli  tilattu tuotte myöhästyy tai on tilapäisesti loppu, pyrimme aina ilmoittamaan siitä asiakkaalle. Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen tilaukseesi tai toimitusaikaan, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Toimitus ja toimituskustannukset

Toimituskulut sisältyvät tilauksen kokonaishintaan erillisinä summana, yli 40€ ostoksista ei toimituskustannusta veloiteta. Meistä riippumattomia lisäkuluja voi aiheutua mikäli valitsette vaihtoehtoisen toimitus- tai maksutavan (esim. osamaksu). Valitettavasti emme voi toimittaa paketteja Suomen rajojen ulkopuolelle.

Noutamaton lähetys

Toimitamme tuotteet Postin lähetyksillä, Posti säilyttää lähetystä omien ehtojensa mukaisesti 1-2 viikkoa. Mikäli pakettia ei ole tänä aikana noudettu, palautetaan se lähettäjälle eli rukkasadevaatteet.fi:lle. Noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus, vaan se katsotaan sopimusrikkomukseksi ostajan puolelta. Näissä tapauksissa veloitamme automaattisesti 10,00€ posti- ja käsittelykuluja. Verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvauksia aiheutuneista kuluista sopimusrikkomuksen johdosta. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28 §).

Jos haluat palauttaa ostamasi tuotteen noudettuasi lähetyksesi, liitä mukaan PALAUTUSLOMAKE.

Palautusoikeus

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaamaasi Rukka-tuotteeseen, voit palauttaa sen maksutta 14 vuorokauden kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen sisältäen kaikki mukana tulleet hintalaput ja tuotepakkaukset. Jos edelle mainitut ehdot eivät täyty tai tuotteessa on esimerkiksi lemmikkieläimen karvoja, emme voi hyväksyä palautusta. Mikäli palautuksessa on asiakkaan aiheuttama virhe, pidätämme aina vähintään 25% ostohinnasta. Tuotteen tulee olla hyvin pakattuna ja asiakas on vastuussa huonosti paketoidun tuotteen rikkoutumisesta tai katoamisesta. Jos haluat palauttaa tuotteen, lataa palautuslomake TÄSTÄ ja liitä se täytettynä palautettavan tuotteen mukaan. Voit myös tarvittaessa kopioida lomakkeen käsin. Palautustilanteessa lomake on välttämätön.

Palautettavat tuotteet tulee viedä POSTI:n toimipisteeseen. Palautuksen yhteydessä on mainittava palautuksen sopimustunnus 164136 ja ilmoittaa kyseessä olevan Rukkasadevaatteet.fi asiakaspalautus. Kun tuote saapuu asianmukaisessa kunnossa perille, tuote tarkastetaan, jonka jälkeen palautamme rahat 30 vuorokauden sisällä palautuslähetyksen vastaanottamisesta. Palautus tehdään aina samalle kortille/tilille kuin mistä tuote on maksettu. Palautusta ei voi lähettää postiennakolla.

Palautuksessa kestää n. 1-3 viikkoa, koska palautuslähetykset tulevat 2. Luokan lähetyksellä ja kootusti viikoittain. Saat ilmoituksen kun palautuksesi on käsitelty. Jos et ole saanut mitään ilmoitusta tämän ajan sisällä, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Jos palautat tuotteen, muista ottaa postista kuitti palautuksesta ja säilytä sitä, kunnes palautuksesi on hyväksytty. Kuittia saatetaan tarvita ongelmatilanteissa.

Vaihto-oikeus

Tuotteita vaihtaessa tee uusi tilaus toivomallesi tuotteelle ja toimita aikaisemmin tilaamasi tuote normaalisti palautukseen. Näin sinun ei tarvitse odottaa tuotteen palautumista meille ja saat uuden tuotteen huomattavasti nopeammin.  lataa palautuslomake TÄSTÄ .

Annamme kaikille tuotteillemme 14 vuorokauden vaihto-oikeuden.

Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Palautettavat tuotteet tulee viedä Posti:n toimipisteeseen. Palautuksen yhteydessä on mainittava palautuksen sopimustunnus 164136 ja ilmoittaa kyseessä olevan Rukkasadevaatteet.fi asiakaspalautus

Tuotteen vaihto kestää 1-3 viikkoa sisältäen lähetykset ja käsittelyn. Huomioithan, että valitset vaihtotuotteen verkkokaupassa olevista tuotteista, jotka voit siirtää ostoskoriin. Vaihtotuotteen ollessa loppu, otamme teihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Vaihto- ja palautusehdot:

- 14 vuorokautta aikaa tilauksen saapumisesta testata ja sovittaa tilaamaasi tuotetta.

-  Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen sisältäen kaikki mukana tulleet hintalaput ja pakkausnauhan. Jos nämä eivät täyty tai tuotteessa on esimerkiksi lemmikkieläimen karvoja, emme voi hyväksyä palautusta. Mikäli palautuksessa on asiakkaan aiheuttama virhe, pidätämme aina vähintään 25% ostohinnasta.

- Tuotteet tulee palauttaa suojatussa pakkauksessa. Asiakas on vastuussa huonosti paketoidun tuotteen rikkoutumisesta tai katoamisesta.

- Rahat palautetaan aina maksajan tilille/kortille.

- Palautuksessa kestää n. 1-3 viikkoa, koska palautuslähetykset tulevat 2. Luokan lähetyksellä ja kootusti viikoittain. Saat ilmoituksen kun palautuksesi on käsitelty.

Reklamaatio

Mikäli sinulla on tuotteistamme jotain reklamoitavaa, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@rukkasadevaatteet.fi. Lataa palautuslomake TÄSTÄ ja liitä se täytettynä palautettavan tuotteen mukaan. Palautettavat tuotteet tulee viedä POSTI:n toimipisteeseen. Palautuksen yhteydessä on mainittava palautuksen sopimustunnus 164136 ja ilmoittaa kyseessä olevan Rukkasadevaatteet.fi asiakaspalautus

Reklamaatiossa kestää n. 1-3 viikkoa, koska palautuslähetykset tulevat 2. Luokan lähetyksellä ja kootusti viikottain. Saat ilmoituksen kun reklamaatiosi on käsitelty. Jos et ole saanut mitään ilmoitusta tämän ajan sisällä, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Otamme aina reklamaatiotuotteet palautuslähetyksinä takaisin. Lue kohta: Palautusoikeus.

Toimitusvirhe

Mikäli tilauksesi toimituksessa tapahtuu virhe ja saat esimerkiksi väärän tuotteen, on Rukkasadevaatteet.fi:n pyrittävä toimittamaan sinulle tilaamasi tuote viipymättä, kun väärä tuote palautuu takaisin varastollemme. Mikäli oikeaa tuotetta ei pystytä toimittamaan, on Rukkasadevaatteet.fi:llä velvollisuus tarjota tilalle korvaavaa tuotetta, lahjakorttia tai palauttaa kauppasumma. Ongelmatapauksissa asiakkaan toivomus otetaan aina ensisijaisesti huomioon. Voit lähettää tuotteen takaisin veloituksetta postin asiakaspalautuksena ja mukaan tulee liittää palautuslomake.

Mikäli asiakkaalle lähetetään virheellisesti ylimääräisiä tuotteita, on asiakas velvoitettu palauttamaan tuotteet Rukkasadevaatteet.fi:n Postin ilmaisella asiakaspalautuksella ja mukaan tulee liittää palautuslomake. Mikäli asiakas ei palauta tuotetta, on Rukka sadevaatteet oikeutettu veloittamaan tuotteen hinta asiakkaalta.

Ongelmatilanteissa suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla osoitteeseen info@rukkasadevaatteet.fi tai puhelimella numeroon 044 242 5678