Sadetakki unisex - Keltainen

Klassisen tyylikäs keltainen sadetakki aikuisille. Laadukkaista materiaaleista valmistettu sadetakki on käyttömukavuudeltaan ja joustavuudeltaan markkinoiden huippuluokkaa. Säänkestävän materiaalin ansiosta takki kestää pakkasta, joten se sopii Suomen olosuhteissa ympärivuotiseen käyttöön. Tuote on täysin konepestävä.

Konepestävä 40°

100% vedenpitävä

Suomalaista designiä

Rukka® sadevaatteet valmistetaan vain parhaista ja kestävimmistä materiaaleista. Tiukka tuotetestaus ja laadunvalvonta takaavat lopputuloksen, josta voimme olla erittäin ylpeitä ja johon asiakas voi luottaa.

Kun ostat Rukkaa - ostat parasta.

Rukka-merkki vaatteessasi antaa varmuuden korkeasta laadusta, sekä toimivuudesta käytössä, johon asu on suunniteltu.

Materiaalitiedot:

 • 100% polyuretaani (päällinen)
 • 100% polyesteri (sisäpuoli)
 • 240 g/m2

Vastuu


SOSIAALISEN VASTUUN OHJELMA L-FASHION GROUPISSA


L-Fashion Group ohjaa toimintaansa vastuullisesti. Vastuullisen toiminnan merkitys korostuu toimintojen jatkuvasti kansainvälistyessä ja verkostoituessa. L-Fashion Group noudattaa lakeja ja kansainvälisiä normeja ja on sitoutunut jatkuvasti parantamaan omaa sosiaalisen vastuun ohjelmaansa.


Sosiaalisen laadun valvonta

L-Fashion Group on mukana BSCI:ssä, yhdessä maailman tunnetuimmista sosiaalisen vastuun ohjelmista. Business Social Compliance Initiative (BSCI) tekee töitä turvallisten, terveellisten ja eettisesti hyväksyttävien tuotanto-olojen hyväksi kaikkialla maailmassa. Ohjelmaan kuuluu puolueettomien BSCI:n sertifioimien yritysten tekemät alihankkijoiden auditoinnit, ja BSCI on asettanut myös standardit ympäristön suojelemiseksi.


Tuotteiden turvallisuus

L-Fashion Group kantaa vastuunsa haitallisten aineiden riskinhallinnassa noudattamalla haitallisten aineiden rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia säätelevää REACH-asetusta.


Eläinten oikeudet

L-Fashion Group on sitoutunut huomioimaan eläinten oikeudet maailmanlaajuisesti. Jokaisen alihankkijan ja tavarantoimittajan on ennen yhteistyön aloittamista sitouduttava hankintasopimusten mukaisiin Code of Conduct -sääntöihin ja yrityksen ehdottomiin toimintaperiaatteisiin, joissa edellytetään eläinten eettistä kohtelua. L-Fashion Groupin tuotteiden valmistuksessa käytetyistä turkiksista, untuvista ja höyhenistä vaaditaan aina alkuperätodistukset, joissa edellytetään eläinten eettistä kohtelua.

Miksi Rukka?


Perinteiset suomalaiset Rukka vaatteet on valmistettu Suomen sääoloihin jo yli 60 vuoden kokemuksella. Ympärivuotiseen käyttöön suunnitellut kestävät ja lapsiystävälliset materiaalit, joustavuus ja toiminnalliset yksityiskohdat ovat Rukan perusominaisuuksia. 3M Scotchlite -heijastimet ja Elastoplast yksinoikeusmateriaali takaavat huolettoman ja turvallisen käytön. Laadukkaissa asuissa on erinomainen hankauskesto, joten ne kestävät kovassakin käytössä. Kaikki asut ovat myös konepestäviä ja helppohoitoisia.


Rukka tekee aina kaikkensa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Materiaali ja erinomainen tuotantoprosessi ei riitä, vaan tuotteet testataan aina eri lajien ammattilaisten ja aktiiviharrastajien keskuudessa, ja heidän kanssa yhteistyössä valmistetaan Rukka-tuotteet, jotka ovat aina markkinoiden parhaita.


Kun vaatteessasi on rukka-logo voit olla varma tuotteen korkeasta laadusta, sekä markkinoiden parhaista ominaisuuksista, juuri sinun käyttöösi.

Tuotearvostelut

08.11.2018
Arvosana 

Oops, I meant to give 5 stars!

  08.11.2018
  Arvosana 

  Top Sport was the only store I could find selling this sadetakki for adults. Offer price I paid was €47,90. Unusual button system but an excellant jacket guaranteed to keep you dry. Nice bright colour too!

   15.10.2018
   Arvosana 

   Toinenkin sadetakki haisi mädältä kalalta, syykin selvisi, takki on "Made in China".

    05.10.2018
    Arvosana 

    Mädäntyneelta kalalta haisevat kokomerkintään nähden liian isot sadetakki ja -housut lähtevät palautukseen.

     04.09.2018
     Arvosana 

     Olen erittäin tyytyväinen toimintaan: ostin takin tiistaina ja takki oli postista haettavissa keskiviikkona. Koko M sopii hyvin päälleni, eikä poikkea muista takeistani, jotka ovat myös M-kokoa.

      03.09.2018
      Arvosana 

      Kiitos paljon nopeasta toimituksesta! Tätä on odotettu paljon ja vihdoin oli saatavilla!

       01.09.2018
       Arvosana 

       Ihanaa kiitos tätä niin odotettu! Torstaina tilasin ja perjantaina tuli . Saa heti käyttöön .

        31.08.2018
        Arvosana 

        Todella nopea toimitus! Lapsuuden sadevaate-inhokaan ei tunnu enää missään, todella hyvä ja mukava takki päällä.

         30.08.2018
         Arvosana 

         Kiitos hyvästä mainonnasta, että takkeja on taas saatavilla ja nopeasta toimituksesta!

          28.08.2018
          Arvosana 

          Kiitos paljon ilmoituksesta, että näitä on taas saatavilla ja nopeasta toimituksesta!

           26.08.2018
           Arvosana 

           Tummansininen L tai XL - koska niitä tulee myyntiin?!

            24.08.2018
            Arvosana 

            Aivan mahtava! Normaalia isommat koot, mutta kokotaulukon perusteella pystyi mittaamaan ja päättelemään oikean koon. Yleensä käytän M/L, nyt S koko oli sopiva. Keskiviikkona tuli ilmoitus, että takkia on saatavilla, heti tilaus menemään ja torstaina sai jo hakea postista. En ole ikinä törmännyt näin nopeaan toimitukseen. Onneksi torstaina tuli myös muutama sadepisara, niin pääsi heti testaamaan. Ihanan pehmeä materiaali - paljon pehmeämpi ja ohuempi kuin mitä muistan lapsuudesta :)

             22.08.2018
             Arvosana 

             Vihdoin näitä taas saa! Tätä on odotettu!

              13.08.2018
              Arvosana 

              Hinta nousi 10€! Ja takit loppu.
              Taitaa olla fiksuinta ostaa ruotsalainen takki, halvemmalla.

               12.08.2018
               Arvosana 

               Milloin takkeja tulee taas myyntiin? :)

                11.08.2018
                Arvosana 

                Voisiko tätä joskus vaikka tulla myyntiin niissä pienemmissäkin koissa????

                 29.07.2018
                 Arvosana 

                 Kiitokset laadukkaasta tuotteesta sekä erittäin nopeasta toimituksesta! :)

                  26.07.2018
                  Arvosana 

                  Voiko olla mahdollista? Tänään klo 13.04 tuli sähköpostiviesti, että takkeja on taas saatavilla. Luin viestin klo 13.14 ja tulin heti sen jälkeen teidän sivuille aikomuksenani ostaa takki. Kävi kuitenkin taas niin, että S-kokoiset olivat loppuneet!

                   24.07.2018
                   Arvosana 

                   Voiko näin surkeaa yritystoimintaa olla missään muualla maailmassa kuin Suomessa? Taitaa Afrikassakin yritystoiminta toimia paremmin kuin tällä firmalla. Ostajia näyttäisi olevan, mutta tuotteita ei vaan saada myyntiin, ja jos saadaan niin sitten vain mitätön erä joka loppuu parissa päivässä. Asiakaspalvelulla kestää vastata viesteihin jopa kuukausia, viimeisimpään kyselyyni ei ole tullut vastausta, vaikka aikaa on kulunut yli 4 kuukautta. Itselläni mitta on täysi tähän pelleilyyn, annan rahani sellaiselle firmalle joka haluaa tehdä kauppaa. On niitä muitakin valmistajia ja jopa parempiakin.

                    18.07.2018
                    Arvosana 

                    Häh joko nämä on taas loppuneet :(

                     17.07.2018
                     Arvosana 

                     Ihanaa kun näitä tuli, mutta tuli tilattua liian iso joten se M nyt taas jäi puuttumaan kun ei voi vaihtaa kun se jo ehti loppua. Lisää näitä kiitos ja pikaisesti.

                      16.07.2018
                      Arvosana 

                      Tilasin takin keskiviikkona, hain sen postista jo torstaina. Todella nopea toimitus. Todella reilut koot, käytän yleensä takeissa kokoa M. Tilasin nyt S koon ja oli todella iso silti, mutta käytän hihat taitettuna jolloin ei takin suuruutta huomaa. Ikävää ettei kaikille riittänyt takkeja, eiköhän niitä taas pian tule lisää kun kysyntää on.

                       13.07.2018
                       Arvosana 

                       Jäi taas xs-koon takki saamatta. Nyt kyllä harmittaa.

                        13.07.2018
                        Arvosana 

                        Tilasin takin eilen ja odottaa nyt jo postissa! Ihanaa että vihdoin saitte valmistettua erän näitä. Kiitos nopeasta toimituksesta :)

                         13.07.2018
                         Arvosana 

                         Saako taas odottaa vuoden että on S kokoa saatavilla?

                          12.07.2018
                          Arvosana 

                          Mulla kävi sama kuin edellisellä arvostelijalla. Eilen oli tullut spostiin viestiä ja tänään tulin ostamaan sitä ni xs koko on loppunut. Meneeköhän kauan saada sitä lisää?

                           12.07.2018
                           Arvosana 

                           Surkeeta toimintaa viime kesänä 2017 pistin viestiä koska mahtaa tulla kokoa xs myyntiin tai mistä kaupoista voisi etsiä kun ei mistään löydy, sieltä vastattiin että syksyllä saapuu ja kaupoista on loppu kokonaan. No eipä saapunut ikinä. Nyt tänään 12.7.18 tuli sähköpostiin viestiä että nyt saatavilla! No saman tien sähköpostiviestin avasin ja menin kyseisen tuotteen sivulle niin LOPPU! Laatu olisi varmasti hyvä, mutta mistäs sitä tietää kun ei takkia päällensä saa vaikka valmis olisi siitä maksamaan. Ihme toimintaa kun tuotteille kysyntää eikä myyntiin sitten muka saada. Pakko sanoa mutta surkeinta palvelua ikinä mitä olen saanut missään.

                            29.06.2018
                            Arvosana 

                            Haloo Rukka! Koska näitä sadetakkeja oikeesti tulee myyntiin???

                             21.06.2018
                             Arvosana 

                             Ihme pulju kun ei tuotteita saa myyntiin

                              13.06.2018
                              Arvosana 

                              Ihan uskomatonta toimintaa, sama mainos ollut ainakin viime syksystä saakka tekstillä 'nopeat toimitukset' vaan eipä ole myynnissä - tähtien määrääkään en pysty muuttamaan, mutta ainakin palvelulle nolla

                               07.06.2018
                               Arvosana 

                               Jostain lehtihaastattelusta luin, että syyskaudelle tulee vasta seuraavat erät sadetakkeja. Ihme, etteivät osaa tänne päivittää oikeaa tietoa.

                                08.05.2018
                                Arvosana 

                                Aivan mahtava takki ja pelastaa sateessa kuin sateessa! Nyt äkkiä takaisin myyntiin nämä aikuisten sadetakit.

                                 04.04.2018
                                 Arvosana 

                                 Jaa, että miksi ne Ruåtsalaiset aina pesee meidät maailman markkinoilla? Voisko se olla, että myyvät silloin, kun joku haluaa ostaa. Onkohan Rukka oikeasti valtion virasto?

                                  04.04.2018
                                  Arvosana 

                                  Asiakaspalvelusta kerrottiin että viikolla 36 (syyskuu 2018) tulee seuraava erä myyntiin.

                                  Tämän voisi ilmoittaa myös firma itse, olkoonkin ettei tästä tiedottamisesta koitunut suurta vaivaa :)

                                   21.03.2018
                                   Arvosana 

                                   Kyllä tämän firman toiminta on kuin suoraan Venäjältä. Jos tuotteita ei enää teetetä ja saada markkinoille, niin kyllä silloin pitäisi firman edes ilmoittaa että ei ole eikä tule enää lisää. Kesäkuusta 2017 asti odotettu tuotteita myyntiin.

                                    09.02.2018
                                    Arvosana 

                                    Miten näin suurella kysynnällä tätä takkia ei saa mistään? Todella surullinen tilanne

                                     08.12.2017
                                     Arvosana 

                                     Missä myydään keltaisia lasten Rukka sadetakkeja, joissa ei ole sitä fleece vuorta?

                                      28.11.2017
                                      Arvosana 

                                      please nämä takas myyntiin!

                                       14.11.2017
                                       Arvosana 

                                       Ihan totta! Eikö näitä enää todellakaan saa? Ei SAA olla totta!

                                        28.10.2017
                                        Arvosana 

                                        Äkkiä takaisin tuotantoon Rukan aikuisten sadetakit. Parasta laatua! Ostan heti, kun niitä saa taas: keltaisia, punaisia!

                                         18.10.2017
                                         Arvosana 

                                         Näitä todella vaikea enää saada mistään. Itse löysin Lahden Etolasta ja luutavasti Etolan verkkokaupasta löytyy vielä. Itse hain todella pitkään.

                                          18.10.2017
                                          Arvosana 

                                          Näitä todella vaikea enää saada mistään. Itse löysin Lahden Etolasta ja luutavasti Etolan verkkokaupasta löytyy vielä. Itse hain todella pitkään.

                                           13.10.2017
                                           Arvosana 

                                           Mistä tällainen keltainen koko L-XL löytyisi?

                                            12.10.2017
                                            Arvosana 

                                            Miksi tuotetta ei ole saatavilla sesonkiaikana? Olen etsinyt tätä takkia jo 4 kuukautta. Ostajia varmasti löytyisi, myös Suomen ulkopuolelta...

                                             11.10.2017
                                             Arvosana 

                                             Olen ihan äimänä, miten näitä ei saa ostettua? Haluaisin niin tällaisen, en mitään höttöä, josta tulee läpi vesi. Suomen syksyyn tarvitaan tällaista!

                                              08.10.2017
                                              Arvosana 

                                              Ihan käsittämätöntä että tuotetta ei saa mistään - itsekin ole etsinyt tätä joka paikasta...

                                               05.10.2017
                                               Arvosana 

                                               Miten voi olla ettei saa mistään . Tätä kytännyt jo 6kk ja sama tilanne koko ajan. Onko tuote lopetettu?

                                                04.10.2017
                                                Arvosana 

                                                Mistä sais keltaisen kunnollisen eliRukka sadetakin ? En tahdo kopioita vaan hyvän.
                                                Pitääkö paikkansa huhu että valmistus on lopetettu ?

                                                 22.09.2017
                                                 Arvosana 

                                                 Ja kun olin päätymässä ostamaan sen ainoan koon XL vaikka L olisi riittänyt nii nekin on sitten loppu

                                                  21.09.2017
                                                  Arvosana 

                                                  Paras myyntiaika eikä takkeja ole saatavilla? Syksy ja sateet tulossa ja hakusessa olisi juurikin tämä takki... :(

                                                   19.09.2017
                                                   Arvosana 

                                                   Tilasin XL koon joka oli minunlaiselleni leveälle naiselle jolle sopii yleensä parhaiten XXL aivan liian leveä. Hihatkin olivat 10 cm liian pitkät. Olisi hyvä takki, jos olisi kokoja. Menee palautukseen!

                                                    18.09.2017
                                                    Arvosana 

                                                    Kuulin, että olis menossa konkkaan, siksi ei tuu tavaraa enää

                                                     17.09.2017
                                                     Arvosana 

                                                     Kuulin, että Rukalta oli tullut vastaus, että keltaisen sadetakin menekki niin vähäistä.. Siksi valmistus on lopetettu?!? Ilmeisesti yrityksellä on jo tarpeeksi rahaa, kun ei halua myyntiä lisää?!? Harmi!

                                                      17.09.2017
                                                      Arvosana 

                                                      Kovasti odotetaan, että tulisi kaikkia kokoja myyntiin!

                                                       16.09.2017
                                                       Arvosana 

                                                       Miten ei oo muka kokoja jäljellä? Kuinkahan kauan näitä saa vielä odotella?

                                                        16.09.2017
                                                        Arvosana 

                                                        Heti ostaisin kun olisi vain saatavilla...

                                                         16.09.2017
                                                         Arvosana 

                                                         Miksi syyskuussa ei ole sadetakkeja missään koossa myytävänä? Useamman viikon odottelun jälkeen päädyin ostamaan toisen merkin vastaavan tuotteen.

                                                          16.09.2017
                                                          Arvosana 

                                                          Ostaisin jos vaan jostain löytyisi...

                                                           15.09.2017
                                                           Arvosana 

                                                           Miten voi olla näin vaikeaa saada syksyn sesonkituotetta! Eikös näitä keltaisia takkeja vois väsätä reilusti enemmän! Kysyntä ja tarjonta EI KOHTAA!!!

                                                            12.09.2017
                                                            Arvosana 

                                                            Mistä ihmeestä saa ostettua L koon keltaisen takin?? Uskomatonta kuinka vaikeaa.

                                                             26.08.2017
                                                             Arvosana 

                                                             Mistään ei löydy keltaista L-kokoa! Koska saadaan myyntiin?

                                                              06.07.2017
                                                              Arvosana 

                                                              Laadukas takki, koot tosin todella reilut.

                                                               20.06.2017
                                                               Arvosana 

                                                               Must- festariasuste, Suomen kesä on niin arvaamaton

                                                                20.06.2017
                                                                Arvosana 

                                                                Loistava sadetakki festareille

                                                                 02.11.2015
                                                                 Arvosana 

                                                                 Ihan huippu sadetakki joka tuo aina kesän mökkireissut mieleen! Miehen kanssa verkoilla aina tämä takki päällä! Kestänyt jo +10 vuotta!

                                                                  Kirjoita tuotearvostelu

                                                                  Kirjoita arvostelu

                                                                  Sadetakki unisex - Keltainen

                                                                  Sadetakki unisex - Keltainen