Sadehousut olkaimilla - Keltainen

Klassisen keltaiset sadehousut tukevilla olkaimilla. Laadukkaasta Elastoplast -materiaalista valmistetut Rukka sadehousut ovat konepestävät ja helppohoitoiset. Joustava ja hengittävä materiaali lisää tuotteen käyttömukavuutta. Housut sopivat ympärivuotiseen käyttöön jopa -30 asteen pakkasenkeston ansiosta. Sadehousut ovat 100% vedenpitävät ja Elastoplast -materiaalin ansiosta sopivat mainiosti myös allergikoille.

Konepestävä 40°

Markkinoiden kestävin sadeasu

Turvalliset materiaalit

Rukka® sadevaatteet valmistetaan vain parhaista ja kestävimmistä materiaaleista. Sadevaatteiden Rukka Elastoplast® -kangas on valmistettu vuosien ammattitaidolla Norjassa. Tiukka tuotetestaus ja laadunvalvonta takaavat lopputuloksen, josta voimme olla erittäin ylpeitä ja johon asiakas voi luottaa.

Kun ostat Rukkaa - ostat parasta.

Rukka-merkki vaatteessasi antaa varmuuden korkeasta laadusta, sekä toimivuudesta käytössä, johon asu on suunniteltu.

elastoplast

Elastoplast on Rukan yksinoikeusmateriaali. Joka on tunnettu pehmeästä, kevyestä ja joustavasta tuntumasta vaatteessa. Elastoplast tuntuu mukavalta päällä myös liikkuessa.

Elastoplastista valmistetut sadeasut ovat erittäin helppohoitoisia. Tuotteet ovat konepestäviä 40 asteessa. Joustavuutensa ja pehmeytensä ansiosta asu on helppo pukea pienellekin lapselle, Jopa -30 asteen pakkasenkeston ansiosta asu sopii myös toppavaatteiden päälle. Hitsatut saumat varmistaa saumojen erinomaisen keston ja 100% vedenpitävyyden.

Turvallisuus on tärkein. Elastoplast on erittäin turvallinen valinta myös lastesi sadeasuksi. Se ei sisällä mitään elimistölle haitallisia aineita ja sopii myös allergikoille.

Materiaalitiedot:

 1. 76% polyvinyylikloridi
 2. 24% polyesteri
 3. 240 g/m2

Vastuu


SOSIAALISEN VASTUUN OHJELMA L-FASHION GROUPISSA


L-Fashion Group ohjaa toimintaansa vastuullisesti. Vastuullisen toiminnan merkitys korostuu toimintojen jatkuvasti kansainvälistyessä ja verkostoituessa. L-Fashion Group noudattaa lakeja ja kansainvälisiä normeja ja on sitoutunut jatkuvasti parantamaan omaa sosiaalisen vastuun ohjelmaansa.


Sosiaalisen laadun valvonta

L-Fashion Group on mukana BSCI:ssä, yhdessä maailman tunnetuimmista sosiaalisen vastuun ohjelmista. Business Social Compliance Initiative (BSCI) tekee töitä turvallisten, terveellisten ja eettisesti hyväksyttävien tuotanto-olojen hyväksi kaikkialla maailmassa. Ohjelmaan kuuluu puolueettomien BSCI:n sertifioimien yritysten tekemät alihankkijoiden auditoinnit, ja BSCI on asettanut myös standardit ympäristön suojelemiseksi.


Tuotteiden turvallisuus

L-Fashion Group kantaa vastuunsa haitallisten aineiden riskinhallinnassa noudattamalla haitallisten aineiden rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia säätelevää REACH-asetusta.


Eläinten oikeudet

L-Fashion Group on sitoutunut huomioimaan eläinten oikeudet maailmanlaajuisesti. Jokaisen alihankkijan ja tavarantoimittajan on ennen yhteistyön aloittamista sitouduttava hankintasopimusten mukaisiin Code of Conduct -sääntöihin ja yrityksen ehdottomiin toimintaperiaatteisiin, joissa edellytetään eläinten eettistä kohtelua. L-Fashion Groupin tuotteiden valmistuksessa käytetyistä turkiksista, untuvista ja höyhenistä vaaditaan aina alkuperätodistukset, joissa edellytetään eläinten eettistä kohtelua.

Miksi Rukka?


Perinteiset suomalaiset Rukka vaatteet on valmistettu Suomen sääoloihin jo yli 60 vuoden kokemuksella. Ympärivuotiseen käyttöön suunnitellut kestävät ja lapsiystävälliset materiaalit, joustavuus ja toiminnalliset yksityiskohdat ovat Rukan perusominaisuuksia. 3M Scotchlite -heijastimet ja Elastoplast yksinoikeusmateriaali takaavat huolettoman ja turvallisen käytön. Laadukkaissa asuissa on erinomainen hankauskesto, joten ne kestävät kovassakin käytössä. Kaikki asut ovat myös konepestäviä ja helppohoitoisia.


Rukka tekee aina kaikkensa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Materiaali ja erinomainen tuotantoprosessi ei riitä, vaan tuotteet testataan aina eri lajien ammattilaisten ja aktiiviharrastajien keskuudessa, ja heidän kanssa yhteistyössä valmistetaan Rukka-tuotteet, jotka ovat aina markkinoiden parhaita.


Kun vaatteessasi on rukka-logo voit olla varma tuotteen korkeasta laadusta, sekä markkinoiden parhaista ominaisuuksista, juuri sinun käyttöösi.

Tuotearvostelut

24.01.2017
Arvosana 

Toimivat kurahousut pysyvät päällä hyvin mutta väreissä voisi olla enemmän valikoimaa etenkin valkoisia veneilyn piiriissä ollaan toivottu monasti joten laittakaapas taas valkoinen väri tuotantoon kun takkikin teillä jo olisi tarjolla :-)

  30.10.2016
  Arvosana 

  Aivan mahtavat entiset valkoiset käytin puhki :-( nyt nämä keltaisena ovat melkein joka päivä jalassa pihalla ollessa rakastan näitä suosittelen :-)

   15.10.2016
   Arvosana 

   Koko rahan väärtti. Henkselit sadehousuissa on ehkä paras keksintö ikinä! Ennen käytin sateella ulkoillessa ihan tavallisia sadehousuja ja ne valui koko ajan pois jalasta. Ja materiaali peittoaa kaikki goretex ym. hommat 100-0! Suosittelen!

    10.07.2016
    Arvosana 

    Todella hyvät ja kivat kurahousut pitää päällä. Tänään tuli testattua sadehaalareita, kun kävelin pitkässä heinikossa, mikä oli märkää. Työhommissa kanssa tosi hyvät, kun multa ja kura lentää. Sananmukaisesti ovat kurahousut.

     08.07.2016
     Arvosana 

     Lapsuus ajat tulee mieleen mutta mukavat nykyään pitää jalassa monasti viikossa käytössä suojaavat hyvin pihatöissä sekä ystävättärinikin halajavat samanlaisia :-)

      18.06.2016
      Arvosana 

      Hyvät ja kauan himoitut kurahousut puutarhassa konttailluun keltaisena varsinkin joissa ei kura haittaa tykästyin niin että mökille toiset sekä tyttärelle myöskin ehdottoman kivat :-)

       19.04.2016
       Arvosana 

       Suomen oloihin aivan loistavat + takki, koiran kanssa aivan mainiot ulkoiluvaatteet ja pihatöihin ! eikä palele.

        19.01.2016
        Arvosana 

        Kauan himotut kurahousut hankittiin mökille ja marjametsään värinsä ansiosta jo saaneet mustikkaa ja kuraa päällensä mutta sitä vartenhan niitä pidetään ja pidetäänkin aina vaan kun on mahdollista ihanan kuratakin kanssa !

         31.12.2015
         Arvosana 

         Hankittiin kurahousut tytöille heppatallille suosittelen suojaa hyvin ostettiin 6 kurikset ja kaikki olleet suosittuja :-) tosin ei niin keltaset enää mitä väliä ;-)

          02.12.2015
          Arvosana 

          Ehkä parasta näissä on, että nää ei hiosta läheskään samalla tavalla kun vyötärömalliset

           02.11.2015
           Arvosana 

           Täydelliset housut kalastukseen ja ulkotöihin!

            Kirjoita tuotearvostelu

            Kirjoita arvostelu

            Sadehousut olkaimilla - Keltainen

            Sadehousut olkaimilla - Keltainen

            MUITA TUOTTEITA KATEGORIASSA