Sadehousut olkaimilla - Tummansininen

Tyylikkäät tummansiniset sadehousut tukevilla olkaimilla. Laadukkaasta Elastoplast -materiaalista valmistetut Rukka sadehousut ovat konepestävät ja helppohoitoiset. Joustava ja hengittävä materiaali lisää tuotteen käyttömukavuutta. Housut sopivat ympärivuotiseen käyttöön jopa -30 asteen pakkasenkeston ansiosta. Sadehousut ovat 100% vedenpitävät ja Elastoplast -materiaalin ansiosta sopivat mainiosti myös allergikoille.

Konepestävä 40°

Markkinoiden kestävin sadeasu

Turvalliset materiaalit

Rukka® sadevaatteet valmistetaan vain parhaista ja kestävimmistä materiaaleista. Sadevaatteiden Rukka Elastoplast® -kangas on valmistettu vuosien ammattitaidolla Norjassa. Tiukka tuotetestaus ja laadunvalvonta takaavat lopputuloksen, josta voimme olla erittäin ylpeitä ja johon asiakas voi luottaa.

Kun ostat Rukkaa - ostat parasta.

Rukka-merkki vaatteessasi antaa varmuuden korkeasta laadusta, sekä toimivuudesta käytössä, johon asu on suunniteltu.

elastoplast

Elastoplast on Rukan yksinoikeusmateriaali. Joka on tunnettu pehmeästä, kevyestä ja joustavasta tuntumasta vaatteessa. Elastoplast tuntuu mukavalta päällä myös liikkuessa.

Elastoplastista valmistetut sadeasut ovat erittäin helppohoitoisia. Tuotteet ovat konepestäviä 40 asteessa. Joustavuutensa ja pehmeytensä ansiosta asu on helppo pukea pienellekin lapselle, Jopa -30 asteen pakkasenkeston ansiosta asu sopii myös toppavaatteiden päälle. Hitsatut saumat varmistaa saumojen erinomaisen keston ja 100% vedenpitävyyden.

Turvallisuus on tärkein. Elastoplast on erittäin turvallinen valinta myös lastesi sadeasuksi. Se ei sisällä mitään elimistölle haitallisia aineita ja sopii myös allergikoille.

Materiaalitiedot:

 1. 76% polyvinyylikloridi
 2. 24% polyesteri
 3. 240 g/m2

Vastuu


SOSIAALISEN VASTUUN OHJELMA L-FASHION GROUPISSA


L-Fashion Group ohjaa toimintaansa vastuullisesti. Vastuullisen toiminnan merkitys korostuu toimintojen jatkuvasti kansainvälistyessä ja verkostoituessa. L-Fashion Group noudattaa lakeja ja kansainvälisiä normeja ja on sitoutunut jatkuvasti parantamaan omaa sosiaalisen vastuun ohjelmaansa.


Sosiaalisen laadun valvonta

L-Fashion Group on mukana BSCI:ssä, yhdessä maailman tunnetuimmista sosiaalisen vastuun ohjelmista. Business Social Compliance Initiative (BSCI) tekee töitä turvallisten, terveellisten ja eettisesti hyväksyttävien tuotanto-olojen hyväksi kaikkialla maailmassa. Ohjelmaan kuuluu puolueettomien BSCI:n sertifioimien yritysten tekemät alihankkijoiden auditoinnit, ja BSCI on asettanut myös standardit ympäristön suojelemiseksi.


Tuotteiden turvallisuus

L-Fashion Group kantaa vastuunsa haitallisten aineiden riskinhallinnassa noudattamalla haitallisten aineiden rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia säätelevää REACH-asetusta.


Eläinten oikeudet

L-Fashion Group on sitoutunut huomioimaan eläinten oikeudet maailmanlaajuisesti. Jokaisen alihankkijan ja tavarantoimittajan on ennen yhteistyön aloittamista sitouduttava hankintasopimusten mukaisiin Code of Conduct -sääntöihin ja yrityksen ehdottomiin toimintaperiaatteisiin, joissa edellytetään eläinten eettistä kohtelua. L-Fashion Groupin tuotteiden valmistuksessa käytetyistä turkiksista, untuvista ja höyhenistä vaaditaan aina alkuperätodistukset, joissa edellytetään eläinten eettistä kohtelua.

Miksi Rukka?


Perinteiset suomalaiset Rukka vaatteet on valmistettu Suomen sääoloihin jo yli 60 vuoden kokemuksella. Ympärivuotiseen käyttöön suunnitellut kestävät ja lapsiystävälliset materiaalit, joustavuus ja toiminnalliset yksityiskohdat ovat Rukan perusominaisuuksia. 3M Scotchlite -heijastimet ja Elastoplast yksinoikeusmateriaali takaavat huolettoman ja turvallisen käytön. Laadukkaissa asuissa on erinomainen hankauskesto, joten ne kestävät kovassakin käytössä. Kaikki asut ovat myös konepestäviä ja helppohoitoisia.


Rukka tekee aina kaikkensa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Materiaali ja erinomainen tuotantoprosessi ei riitä, vaan tuotteet testataan aina eri lajien ammattilaisten ja aktiiviharrastajien keskuudessa, ja heidän kanssa yhteistyössä valmistetaan Rukka-tuotteet, jotka ovat aina markkinoiden parhaita.


Kun vaatteessasi on rukka-logo voit olla varma tuotteen korkeasta laadusta, sekä markkinoiden parhaista ominaisuuksista, juuri sinun käyttöösi.

Tuotearvostelut

19.11.2017
Arvosana 

Huhut kertovat, että Rukka on lopettanut sadeasujen valmistamisen/valmistuttamisen kokonaan, joten se lienee syynä ettei kokoja enää tule lisää...

  23.10.2017
  Arvosana 

  Kun tämä yritys ei näköjään pysty toimittamaan tavaraa, niin tilatkaa Ruotsista: farmerrain.com. Värejä ja malleja löytyy runsaasti.

   21.10.2017
   Arvosana 

   Ihme homma ettei kokoja vaan löydy.

    17.08.2017
    Arvosana 

    Kyllä on onnetonta hommaa; sopivia kokoja ei ole ollut saatavilla koko kesänä (3:n kuukauden aikana). Aina vaan myydään "eioota".

     09.05.2017
     Arvosana 

     Olisi ihan kiva jos olisi kokoja jäljellä

      11.05.2016
      Arvosana 

      Kunnon sadehousut, joiden kanssa voi mennä minne vain! Kestävät hyvin vettä ja ovat erinomaiset ulkohommissa.

      Henkselit ovat mielestäni hyvät ja antavat tukea kävellessä ja sitä paitsi eipä niitä tartte juuri nostella.

       Kirjoita tuotearvostelu

       Kirjoita arvostelu

       Sadehousut olkaimilla - Tummansininen

       Sadehousut olkaimilla - Tummansininen

       MUITA TUOTTEITA KATEGORIASSA