Ulkoiluhousut Irela C2 - keskiharmaa

Ale! Ulkoiluhousut Irela C2 - keskiharmaa

69,90 €

79,90 €

-10,00 €

Muut värit

  RUKKA IRELA C2 -Naisten verkkovuorelliset, joustavat housut liikuntaan ja vapaa-aikaan. Lahkeissa kiristettävät kuminauhat ja vyötärön joustonauha lisäävät käyttömukavuutta. Housuissa on kaksi vetoketjullista taskua. Housujen materiaali on 95% polyesteriä ja 5% elastaania.

  Kevyt ja joustava materiaali

  Vetoketjulliset taskut

  95% polyesteriä 5% elastaania

  Kun ostat Rukkaa - ostat parasta.

  Rukka-merkki vaatteessasi antaa varmuuden korkeasta laadusta, sekä toimivuudesta käytössä, johon asu on suunniteltu.

  Vastuu


  SOSIAALISEN VASTUUN OHJELMA L-FASHION GROUPISSA


  L-Fashion Group ohjaa toimintaansa vastuullisesti. Vastuullisen toiminnan merkitys korostuu toimintojen jatkuvasti kansainvälistyessä ja verkostoituessa. L-Fashion Group noudattaa lakeja ja kansainvälisiä normeja ja on sitoutunut jatkuvasti parantamaan omaa sosiaalisen vastuun ohjelmaansa.


  Sosiaalisen laadun valvonta

  L-Fashion Group on mukana BSCI:ssä, yhdessä maailman tunnetuimmista sosiaalisen vastuun ohjelmista. Business Social Compliance Initiative (BSCI) tekee töitä turvallisten, terveellisten ja eettisesti hyväksyttävien tuotanto-olojen hyväksi kaikkialla maailmassa. Ohjelmaan kuuluu puolueettomien BSCI:n sertifioimien yritysten tekemät alihankkijoiden auditoinnit, ja BSCI on asettanut myös standardit ympäristön suojelemiseksi.


  Tuotteiden turvallisuus

  L-Fashion Group kantaa vastuunsa haitallisten aineiden riskinhallinnassa noudattamalla haitallisten aineiden rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia säätelevää REACH-asetusta.


  Eläinten oikeudet

  L-Fashion Group on sitoutunut huomioimaan eläinten oikeudet maailmanlaajuisesti. Jokaisen alihankkijan ja tavarantoimittajan on ennen yhteistyön aloittamista sitouduttava hankintasopimusten mukaisiin Code of Conduct -sääntöihin ja yrityksen ehdottomiin toimintaperiaatteisiin, joissa edellytetään eläinten eettistä kohtelua. L-Fashion Groupin tuotteiden valmistuksessa käytetyistä turkiksista, untuvista ja höyhenistä vaaditaan aina alkuperätodistukset, joissa edellytetään eläinten eettistä kohtelua.

  Miksi Rukka?


  Perinteiset suomalaiset Rukka vaatteet on valmistettu Suomen sääoloihin jo yli 60 vuoden kokemuksella. Ympärivuotiseen käyttöön suunnitellut kestävät ja lapsiystävälliset materiaalit, joustavuus ja toiminnalliset yksityiskohdat ovat Rukan perusominaisuuksia. 3M Scotchlite -heijastimet ja Elastoplast yksinoikeusmateriaali takaavat huolettoman ja turvallisen käytön. Laadukkaissa asuissa on erinomainen hankauskesto, joten ne kestävät kovassakin käytössä. Kaikki asut ovat myös konepestäviä ja helppohoitoisia.


  Rukka tekee aina kaikkensa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Materiaali ja erinomainen tuotantoprosessi ei riitä, vaan tuotteet testataan aina eri lajien ammattilaisten ja aktiiviharrastajien keskuudessa, ja heidän kanssa yhteistyössä valmistetaan Rukka-tuotteet, jotka ovat aina markkinoiden parhaita.


  Kun vaatteessasi on rukka-logo voit olla varma tuotteen korkeasta laadusta, sekä markkinoiden parhaista ominaisuuksista, juuri sinun käyttöösi.

  Kirjoita arvostelu

  Ulkoiluhousut Irela C2 - keskiharmaa

  Ulkoiluhousut Irela C2 - keskiharmaa

  MUITA TUOTTEITA KATEGORIASSA